Tiedote

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Suomen Hygieniahoitajat ry:n hallitus on päättänyt, että Kuopiossa 14.–15.5.2020 pidettävät valtakunnalliset koulutuspäivät perutaan. On tärkeää varmistaa, että hygieniahoitajien ja hygieniavastaavien
työpanos ja asiantuntemus on käytettävissä työpaikoilla.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään verkkokokouksena koulutuspäivien ohjelmassa olleen ajankohdan mukaisesti 14.5.2020 klo 16.00-17.00. Kokouskutsu ja -materiaali sekä osallistumislinkki lähetetään jäsenille viimeistään 15 päivää ennen kokousta.

Kokouksessa valitaan uusia toimijoita hallitukseen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Erovuorossa ovat Minna Ijäs, Riitta Pyhäjärvi ja Ella Mauranen.

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä ja vaikuttamisesta yhdistyksessä, niin
ilmoittaudu ehdokkaaksi. Voit lähettää itsestäsi esittelyn Mairelle
osoitteeseen maire.matsinen@gmail.com. Ehdokkaiden esittelyt lähetään jäsenille
kokouskutsun yhteydessä.

Suomen
Hygieniahoitajat ry:n hallitus


Tammikuun 2020 jäsentiedote

Hyvä Kollega

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2020!

Olethan merkinnyt kalenteriisi Kuopiossa 14.-15.5.2020 järjestettävät hygieniahoitajien valtakunnalliset koulutuspäivät. Ohjelma löytyy yhdistyksen kotisivuilta sekä oheisesta linkistä: Hygieniahoitajien valtakunnalliset koulutuspäivät. Osallistumismaksu on jäsenille 160 € ja ei-jäsenille 190 € sisältäen luennot, ruokailut, kahvit ja illallisen. Voit myös ilmoittautua suoraan tästä linkistä: Kuopion koulutuspäivät. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.4.2020.

Kuopion päiville osallistujien kesken arvotaan yhdelle ilmainen osallistuminen vuoden 2021 koulutuspäiville! Myös tammi-toukokuun aikana jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan ilmainen osallistuminen vuoden 2021 koulutuspäiville. Jos kollegasi ei ole vielä Suomen hygieniahoitajat ry:n jäsen, hän voi liittyä suoraan yhdistyksen kotisivuilla https://www.suomenhygieniahoitajat.com/ Hae Jäseneksi -linkistä.

Yhdistyksen vuosikokous 2020

Koulutuspäivien yhteydessä pidetään Suomen Hygieniahoitajat ry:n vuosikokous 14.5.2020 klo 16.00 alkaen. Kokouksessa valitaan uusia toimijoita hallitukseen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Erovuorossa ovat Ella Mauranen, Riitta Pyhäjärvi ja Minna Ijäs.

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä ja vaikuttamisesta yhdistyksessä, niin ilmoittaudu ehdokkaaksi! Lähetä esittely itsestäsi mielellään kuvan kera. Esittelemme ehdokkaat kevään jäsentiedotteissa. Lähetä esittely kuvan kera Mairelle osoitteeseen maire.matsinen@gmail.com.

Yhdistys esittäytyy Sairaanhoitajapäivillä

Sairaanhoitajaliitto on kutsunut asiantuntijajaostot Messukeskuksessa 25.-26.3.2020 pidettäville Sairaanhoitajapäiville Kahvila Huippuun esittelemään toimintaansa. Yhdistystämme edustaa Ella Mauranen.

Lokakuun jäsentiedote

Hyvä kollega

Suomen hygieniahoitajat ry:n 8.11.2019 pidettäväksi aiottu jäsenilta Tampereella joudutaan perumaan vähäisten ilmoittautumisten vuoksi. Tällä kertaa Tampereella on samanaikaisesti isoja kulttuuritapahtumia. Hallitus toivoo Jäseniltä ideoita ja toiveita, miten voimme jatkossa kehittää yhdistyksen toimintaa alueellisesti. Aiheeseen liittyen teemme webropol-kyselyn vielä tämän vuoden aikana.

Koulutuspäivät

Hygieniahoitajien valtakunnalliset koulutuspäivät pidetään Kuopiossa 14 -15.5.2020 Finnkino Scalassa. Ohjelma on viimeistä silausta vaille valmis ja se julkaistaan tämän viikon aikana yhdistyksen kotisivuilla sekä jaetaan myös sähköpostitse.
Luvassa on mielenkiintoisia aiheita ja asiantuntijoiden luentoja!

Koulutuspäivien teemoina ovat Mikrobimaailman haasteet ja uhat, Työelämän todellisuutta – faktaa vai fiktiota?, Lääkehuollosta leikkaussaliin ja Hygienialaatua eri muodoissa.

Ohjelman mukana tuleva ilmoittautumislinkki on avoinna heti. Varaa paikkasi ajoissa!

Jäsenbongailua


Tiedätkö kollegan, joka ei ole vielä Suomen hygieniahoitajat ry:n jäsen?
Vinkkaa hänelle, että jäseneksi voi liittyä suoraan yhdistyksen kotisivuilla https://www.suomenhygieniahoitajat.com/ Hae Jäseneksi –linkistä.


Mukavaa ja turvallista syksyn aikaa!

Uusi hallitus on järjestäytynyt

Uuden hallituksen ensimmäinen järjestäytymiskokous oli 15.6.2019, Helsingissä

Uuden hallituksen kokoonpano

Maire Matsinen, puheenjohtaja
Oili Ström, varapuheenjohtaja
Jaana Vatanen, sihteeri
Satu Viitala, tiedottaja
Minna Ijäs, tiedottaja
Dinah Arifulla, jäsenasiat
Ella Mauranen
Riitta Pyhäjärvi

Maija-Liisa Lauritsalo, rahastonhoitaja